Federale politie
Volledig scherm
© Federale politie

Reiziger takelt treinbegeleider zwaar toe en gaat ervandoor: weet u wie deze man is?

Het parket van Charleroi heeft een opsporingsbericht verspreid na een geval van agressie op een trein in Wallonië. Een man zonder geldig vervoersbewijs takelde een treinbegeleider zwaar toe en nam daarna de benen.

22 reacties

  • Erny Blauwblomme

    3 maanden geleden
    In Nederland heb je zelfs een ticket nodig om op het perron te raken.
  • Gerarda Joosten

    3 maanden geleden
    Gaston Miar heeft gelijk, verander het systeem terug... geen ticket = geen rit! Geef zwartrijders geen kans meer. Vroeger kon je enkel vooraan opstappen, de chauffeur controleerde iedereen. Dat duurde te lang. Dus waarom geen VASTE conducteur op ELKE bus = meer werkgelegenheid bij DL / minder criminaliteit op de bus. Als iedereen betaald ipv zwart te rijden, kan je meer personeel betalen. Maak het desnoods ietsje duurder. Financieel zal dit ook een groot verschil maken voor de lijn.
  • benny gotty

    3 maanden geleden
    Mij verteld deze late oproep weer eens dat de politie zelf niet in staat is om die kerel te vinden.
  • Gaston Miar

    3 maanden geleden
    Vroeger kon men onmogelijk de trein opstappen zonder biljet. Zelfs na de rit moest men bij het verlaten van het station het vervoerbewijs afgeven. Nadien kwamen de besparingen op personeel, en......de zwartrijders.
  • Michel PEETERS

    3 maanden geleden
    Kostbare tijd gaat verloren, met zolang te wachten tot publicatie in de pers. De herkenning van de dader vervaagd natuurlijk. Hopelijk toch misschien iemand die voor herkenning van de dader tevoorschijn komt. Wat een wereld !