Taylor Swift en Travis Kelce kussen en dansen op Super Bowl afterparty, hij zingt “You belong to me” en zij krijgt zijn jas

De vonken tussen Taylor Swift (34) en haar vriend Travis Kelce (34) spatten ervan af tijdens de afterparty waarop ze zijn zege in de Super Bowl vierden. Het koppel kuste in het stadion al innig, maar ook op amateurbeelden van het feestje was te zien hoe de passie ervan af droop.

Michael Van Damme

Tussen singer-songwriter Taylor Swift en American Football-ster Travis Kelce is het een “True love story”. Na zijn zege met de Kansas City Chiefs tegen de San Francisco 49ers (25-22) in de Super Bowl lieten ze hun liefde de vrije loop.

Een innige kus tussen Kelce en Swift.© AP

Beelden van een omhelzing en passionele kusjes op het veld in het Allegiant Stadium gingen de wereld rond. Maar er doken ook amateurbeelden op van de afterparty waarbij het koppel danste op een technoversie van haar hit Love story en elkaar omhelsde en kuste.

Toen de DJ You belong with me draaide, verscheen Kelce achter de draaitafel, zong mee en zocht gespeeld naar Taylor in de zaal.

Helemáál cute was dat Swift de veel te grote jas van haar vriend had aangetrokken. Bij het verlaten van het feestje droeg Kelce een zwarte glitterbroek en Swift het bijbehorende jasje.

Na aanzwellende geruchten raakte de romance tussen Swift en Travis Kelce bekend toen de razend populaire artieste eind september vorig jaar verscheen bij een American Football-wedstrijd van de Kansas Chiefs. Een maand later, in oktober, kwamen ze er zelf mee naar buiten, toen ze hand in hand liepen op de Saturday Night afterparty.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer