Twintiger overleden bij zware crash in Oudsbergen, moeder (38) en twee kinderen (5 en 9) gewond

Oudsbergen -

Maandagmiddag is een dodelijk ongeval gebeurd op de Weg naar Opglabbeek in Oudsbergen. Een 20-jarige jongeman uit Maaseik kwam om het leven. Een 38-jarige moeder en haar twee kinderen van 5 en 9 jaar uit Diepenbeek raakten gewond. De weg is volledig afgesloten tussen Plockroy en het industrieterrein van Opglabbeek.

Het ongeval gebeurde rond 12 uur. Om een onbekende reden kwam het tot een frontale botsing tussen twee auto’s. De brandweer Oost-Limburg werd opgeroepen om slachtoffers te bevrijden. Voor de 20-jarige jongeman uit Maaseik kwam alle hulp te laat. Hij overleed ter plaatse. In de andere wagen zaten een 38-jarige moeder uit Diepenbeek en haar twee kinderen van 5 en 9 jaar oud. Ze raakten alle drie gewond en werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hun verwondingen zijn niet levensbedreigend. (Lees verder onder de kaart)

De politie Carma kwam ter plaatse. Het parket Limburg werd op de hoogte gebracht en stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden te onderzoeken. De N76 werd door het ongeval volledig afgesloten tussen het kruispunt met de Dampstraat in Plockroy en de rotonde met de Bedrijfsstraat op het industrieterrein van Opglabbeek. Het verkeer wordt omgeleid via de Weg naar Zwartberg en de Dampstraat. De afsluiting zorgt voor een lange file in het centrum van Opglabbeek.(rdr/siol)

© rr

De N76 werd volledig afgesloten.© Roger Dreesen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen