Twintiger sterft bij zwaar ongeval in Oudsbergen, meerdere kinderen raken gewond.
Volledig scherm
Twintiger sterft bij zwaar ongeval in Oudsbergen, meerdere kinderen raken gewond. © MMM

Kristof (20) sterft bij zwaar ongeval in Oudsbergen: mama (38) en twee kindjes (5 en 9) in andere wagen raken gewond

Bij een zwaar ongeval op de N76, de Weg naar Opglabbeek, in Oudsbergen is Kristof Venken, een twintiger uit Maaseik, overleden. Een moeder en haar twee kinderen raakten gewond. De weg bleven urenlang afgesloten.

  1. Politieke tenoren gaan in debat rond migratie, mobiliteit, veiligheid en koopkracht met studenten Atheneum Hasselt: “De standpunten zijn afgelijnd”
    PREMIUM

    Politieke tenoren gaan in debat rond migratie, mobiliteit, veiligheid en koopkracht met studenten Atheneum Hasselt: “De standpun­ten zijn afgelijnd”

    Het was donderdagmiddag over de koppen lopen tijdens het debat met een aantal politieke coryfeeën in de aula van Hogeschool PXL in aanwezigheid van studenten van het 4de, 5de en 6de middelbaar van het Atheneum Hasselt . Bright Adiyia (Groen), Tom Thijsen (CD&V), Kim De Witte (PVDA), Tom Seurs (N-VA), Patrick Vanparys (Vlaams Belang), Frank Dewael (Open VLD) en Dries Martens (Vooruit) kruisten voor de gelegenheid de degens over thema’s als mobiliteit, migratie, veiligheid en koopkracht. Thema’s die de studenten zelf voorafgaand hadden gekozen. Aan het eind van het debat kon er worden gestemd worden. En het resultaat daarvan, dat was verrassend.
    Hasselt
  2. Folteraar knipt vingerkootjes af van Limburgse drugsdief: “Vraag je maat wat ’ie wil dat ik nog doe”
    PREMIUM

    Folteraar knipt vingerkoot­jes af van Limburgse drugsdief: “Vraag je maat wat ’ie wil dat ik nog doe”

    Een 37-jarige man uit Eindhoven is tot veertien jaar celstraf veroordeeld voor ontvoering, marteling en grootschalige handel in harddrugs en vuurwapens. Een Limburgse drugscrimineel viel ten prooi aan de sadistische Nederlander. De gekraakte berichten van chatdienst Sky ECC lieten niets over de folterpraktijken aan de verbeelding over. “Dan nemen we hem gelijk mee en dan beloof ik jou dat ie alles bekent.”
    Hasselt