HLN / Photo News
Volledig scherm
© HLN / Photo News

▶ “Remco Evenepoel moet in staat zijn om de Ronde van de Algarve weer te winnen”

Wuyts & VlaeminckIn de eerste aflevering van onze wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ dit seizoen wordt er vooruitgeblikt op het wielervoorjaar. Analist Michel Wuyts en host Stijn Vlaeminck ontvangen Greg Van Avermaet. De grote namen uit het peloton worden gewikt en gewogen. Hoe schatten ze de ploeg rond Van Aert in? Hoe gulzig is Lotte Kopecky? Wat verwachten ze van Remco Evenepoel in zijn eerste Tourjaar? Je ontdekt het in deze podcast.

4 reacties

  • Jeannette Gryspeert

    3 maanden geleden
    Ik denk dat die opnieuw een heel sterk seizoen zal rijden ,top 3 in zijn eerste tour zou ook al een succes zijn ,zeker weten.
  • adri zuiderwijk

    3 maanden geleden
    Mathieu reed ook meermaals solo's van ruim 50km, geen betere training denkbaar zoals De Gendt al zei, aan 120 hartslag zit je aan 400cal..
  • Raf Vertongen

    3 maanden geleden
    Ik hoop dat hij niet teveel koerst om te winnen in die kleine rondes. 50 km voorop rijden om te tonen hoe goed je al bent is goed voor de moral maar nu nog onnodig
  • Frédéric Farine

    3 maanden geleden
    Hij moet nadenken over zijn vormpieken en de hoogste ten tijde van de Tour. Moet een week ervoor niet te hard trainen of zelfs meer. Hij moet nog de tijd vinden om de Tour passen te doen