Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Als zelfs Hein er moedeloos van wordt: hoe één dolle maand wereld van verschil maakt bij AA Gent

Het gaat verder dan een wankele mercato. Alles - maar écht alles - zit tegen bij AA Gent. Aan Hein Vanhaezebrouck om deze vicieuze cirkel te doorbreken. En best zo snel mogelijk. Op zoek naar een verklaring voor de opvallende terugval van de Buffalo’s.

10 reacties

  • Laurent Vanempten

    3 maanden geleden
    Zo ongeveer de gehele ploeg van Gent voor de winterstop was of geblesseerd, of verkocht of elders op een of andere Cup aan het spelen. Brute pech, maar ik denk dat het voor Gent wel goed komt. Genk daarentegen...
  • Luc Ostyn

    3 maanden geleden
    als ge uw spelers verkoopt hebt ge geld en geen spelers
  • oscar zwart

    3 maanden geleden
    ik vind het op zich een toffe peer. niet leuk voor hem en de supporters.maar dit hoort nu eens echt bij het voetbal.iedere prof competitie heeft zo een team die deze pech met zich meedraagt.niets bijzonders lijkt mij.even de tering naar de nering zetten.het heeft ook een voordeel voor de coach,zo ontdek je vaak dat in zulke teams dat eenheids worst in de selectie kan aangepast worden naar het nieuwe seizoen,tenslotte is voetbal er voor vermaak van de supporters.
  • Noel Demeyere

    3 maanden geleden
    Ze wisten dat ze veel spelers zouden moeten afstaan en dan verkopen ze nog eens 3 basisspelers die voor een pak goals hebben gezorgd. Ze hebben zelf Murphy gebeld hé. Je zal maar supporter zijn van Gent. Van titelkandidaat naar harken om PO1 te halen.
  • Heinz Rumes

    3 maanden geleden
    Waarom van keeper veranderen? Is Rief dan zo slecht, ik dacht het niet en het is toch Hein die de ploeg samenstelt, hoop dat Gent al zijn moed(moet) bij elkaar raapt en speelt zoals in het begin van de competitie, ik ben een Club Brugge fan.