© EA

Dé droomjob? Bekende spelletjesmaker zoekt Vlamingen die tegen betaling games wil testen onder Spaanse zon

Een volledige dag spelletjes spelen onder de Spaanse zon. En er nog voor betaald worden ook. Het klink als een droomjob voor wie graag games speelt. Electronic Arts, de bekende spelletjesontwikkelaar, zoekt een Vlaming die het wil doen.

tg

“Als spelen je werk is, is elke dag nog leuker.” Het is een van de slogans van Electronic Arts, de Amerikaanse computerspelgigant die ook in ons land een hub heeft en die bekend is door games als Madden NFL 23, It Taks Two en Battlefield 2042.

Om nieuwe games te testen voor ze op de markt komen, is het bedrijf nu op zoek naar een Vlaming die in Madrid (Spanje) spelletjes wil testen. En die persoon wordt er bovendien nog voor betaald. Je hoort het dus goed. Vacature voor de functie: spelletjestester. In Madrid nog wel.

Taalkundige kwaliteit

“Het is je belangrijkste taak om de taalkundige kwaliteit van producten/games te controleren en ervoor te zorgen dat ze de EA-procedures en -vereisten volgen voordat ze worden gecertificeerd door de Compliance & Certification-groep van EA. In dit geval gaat het dus om Nederlandstalige versies van games”, klinkt het.

De kandidaat die ze zoeken moet minstens 18 jaar zijn en alle bugs, gebreken of problemen correct kunnen rapporteren in het Nederlands en het Engels, zodat ze aangepast kunnen worden voor nieuwe games worden gelanceerd.

Geïnteresseerden moeten… iets van computers, van de videogamebranche en van de platforms kennen.

Solliciteren voor de job van je leven kan via deze link.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer