AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

PORTRET. AC/DC komt naar België: na 50 jaar misschien zelfs populairder dan toen ze nog hits scoorden

AC/DC treedt nog eens op in ons land, voor het eerst in zes jaar. En deze keer is zanger Brian Johnson er wel bij. De ‘Power Up’-tournee brengt de Australische rockers op 9 augustus naar het festivalterrein in Dessel. Wie erbij wil zijn, zal snel moeten zijn, ook al kost een ticket 160 euro. Want populair, dat is de band na vijftig jaar nog altijd. Misschien zelfs meer dan toen ze nog hits scoorden.

20 reacties

  • Patt Mahieu

    3 maanden geleden
    AC/DC krijgt vaak de kritiek dat ze steeds maar in herhaling vallen. Als je een succesformule beet hebt, waarom zou je als band iets anders proberen. je herkent ze meteen na de eerste noten. Probeer maar eens de horde death-metal-bands eens uit elkaar te halen.
  • Guy Robbeets

    3 maanden geleden
    om 10u05 had ik mijn ticket beet. het zal zeker een geweldige avond worden. voor zo een kans vind ik het een correcte prijs.
  • hans jacobs

    3 maanden geleden
    Ik hou van hardrock, maar Ac/Dc is niet echt mijn ding want ze klinken al 50 jaar het zelfde
  • Carmen De Gussem

    3 maanden geleden
    Spijtig genoeg heb ik artrose van kop tot teen en kan ik er dus niet bij zijn. Al mijn favoriete bands komen deze zomer naar een of ander festival op een wei. Waarom nooit meer in het Sportpaleis waar je kan zitten en ook als oudje nog kan genieten van fantastische gitaarmuziek en schitterende hardrock?
  • Didier De Beil

    3 maanden geleden
    Jammer dat Dessel dit op 9 augustus laat doorgang. Al meer dan 15 jaar lanceert Alcatraz zijn metal festival op het 2de weekend van augustus. Een datum wissel met een van de andere steden was toch een mogelijkheid.