Actrice Blake Lively (rechts) week tijdens de wedstrijd amper van de zijde van Taylor Swift.© AP

Had Taylor Swift twee privéjets om Super Bowl bij te wonen?

Taylor Swift wilde zo graag haar lief aan het werk zien in de Super Bowl, dat ze enkele uren voor de wedstrijd met een privéjet vanuit Tokio naar Las Vegas vloog en zelfs nog een tweede privéjet reserveerde voor als er iets zou voorvallen met de eerste. Haar aanwezigheid bracht geluk: de Kansas City Chiefs van Travis Kelce wonnen.

gjs

De zangeres is op wereldtournee en gaf zaterdagavond nog een stadionconcert in Tokio. Enkele uren later nam ze een privéjet vanuit Japan naar Las Vegas, om net op tijd in het stadion te arriveren om haar lief Travis Kelce aan het werk te zien. Ze werd door de regisseurs veelvuldig in beeld gebracht tijdens de wedstrijd, maar heel wat fans en critici volgden voordien haar doen en laten al door de vluchtroute van haar vliegtuig te volgen. Haar vele vlieguren zijn al vaker een doorn in het oog van critici geweest.

Flightradar24, een website waarop dat tracken van vliegtuigen mogelijk is, bracht daarna naar buiten dat er iets opmerkelijks was. Niet alleen vloog Swift met een privéjet naar Vegas, ze had ook een tweede privéjet klaarstaan voor als die eerste de dienst zou weigeren. Zo graag wilde ze erbij zijn. Gelukkig ging er niets mis en was de tweede jet overbodig.

Toch is er opnieuw wat kritiek op de zangeres, die volgens klimaatwetenschappers een te grote ecologische voetafdruk heeft door al die vlieguren. Haar entourage heeft nog niet gereageerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer