Belgisch succes in Ronde van de Algarve: Gerben Thijssen wint massaspurt, Remco Evenepoel en Wout van Aert lopen geen averij op

Belgisch succes in de openingsetappe in de Ronde van de Algarve. Gerben Thijssen was de snelste in een massasprint en wordt meteen de eerste leider. Landgenoten Remco Evenepoel en Wout van Aert kenden een al bij al rustige dag.

8 reacties

  • nicky vandee

    3 maanden geleden
    Bravo, goed gereden
  • Johan Maddens

    3 maanden geleden
    Voor de fans van Wout is het wachten op kassei klassiekers vanaf volgende week , de Omloop en Kuurne . Dat hij zich voorlopig nergens mengt , heeft wel een doelstelling maar is nog geen zekerheid ! Ik hoop dat hij bereikt wat hij wil . @ Augustin , uit goede bron heb ik vernomen dat het niet uitgesloten wordt dat Wout en Remco volgend seizoen voor dezelfde ploeg uitkomen . De verdiensten gaan hier over bepalen !!
  • Kim Jaspers

    3 maanden geleden
    Blijkbaar moeilijk om onze eigen toprenners naar waarde te schatten... Zowel Remco als Wout zijn klasbakken en al zeker geen knechten. Wie anders beweert is blind.
  • Danny Damiaens

    3 maanden geleden
    Klopt volledig Luc,een mooi vb op het WK Leuven reed hij zich leeg voor teammakker Alaphilippe.Op het laatste WK was het nog erger!
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    3 maanden geleden
    Zouden in dezelfde ploeg moeten rijden: WVA als meesterknecht voor Remco in een grote ronde, Remco voor WVA in RVV, MSR, BK.Samen zouden ze nog een pak meer winnen.Vullen elkaar goed aan.