Jobbeurs voor 400 openstaande vacatures op luchthaven Zaventem

© BELGIAN_FREELANCE

Meer dan 60 bedrijven op de luchthaven van Zaventem (en daarbuiten) stellen zichzelf op 27 februari voor aan werkzoekenden tijdens de derde editie van de jobbeurs van Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport. Behalve 400 luchthavenvacatures zijn er ook honderden jobs in andere sectoren in de omgeving in de aanbieding.

mtm
Bron: BELGA

“Brussels Airport is en blijft een krachtig ecosysteem en een belangrijke motor voor de Belgische economie, met een impact die verder reikt dan haar grenzen”, klinkt het dinsdag in een persbericht. “De aanwezigheid van niet-luchthavenbedrijven op de Aviato Jobfair benadrukt het strategisch belang en de rol als katalysator van de luchthaven, als een plek waar talent elkaar ontmoet, verschillende sectoren samenkomen, carrièremogelijkheden worden gevormd en de economische vitaliteit van de regio tot uiting komt.”

Isabelle Borli van Aviatio wijst erop dat de arbeidsmarkt krap blijft en het aantal nieuwe knelpuntberoepen gestaag groeit. “Ook bij de bedrijven op Brussels Airport is deze uitdaging voelbaar.”

De grootste standhouders zijn onder meer Brussels Airport Company zelf, Aviapartner, G4SBelgium en Lidl. Voor elke achtergrond en opleidingsniveau zijn er vacatures, aldus Aviato. Het gaat dan onder andere om afhandelaars, veiligheidsagenten, maar ook technische en ingenieursprofielen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen