REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Analisten voorspellen nieuwe records voor bitcoin: “100.000 dollar dit jaar nog haalbaar”

De koers van de bitcoin is dinsdag voor het eerst sinds eind 2021 weer tot boven de 50.000 dollar gestegen. De opmars van de grootste cryptomunt ter wereld leidt bij analisten en cryptobelievers opnieuw tot wilde voorspellingen. “100.000 dollar is dit jaar nog haalbaar”, zegt Geoff Kendrick van de Britse bankengroep Standard Chartered.

19 reacties

  • rudy moerkerke

    2 maanden geleden
    hier wordt niet eens gesproken over de halvering in april, die zowel de bitcoin als vele altcoins de lucht gaat inkatapulteren. laatste kans onbte investeren zou ik zeggen.
  • marc verleysen

    2 maanden geleden
    @eddy Degoei : BTC is op vele plaatsen een aanvaard betaalmiddel, maar in feite is het zo veel meer. Het is de perfecte transformatie van energie, transporteerbaar door tijd en ruimte. Meer en meer mensen beginnen nu pas de échte waarde te ontdekken. Bovendien is het toegankelijk voor iedereen, niet alleen voor de superrijken EN wanneer je ze zelf beheert is er geen derde-partij-risico (faling van een bank/overheid/tussenpersoon)
  • Gino Denil

    3 maanden geleden
    Kreeg een mail van Argenta om me op de inflatie te wijzen. En beleggen in aandelenfondsen aan te prijzen. Met een mooie grafiek met een sterk stijgende lijn van de waarde van een fonds. Op het einde zat wel een knikje. En bij wat uitvergroten was dat de nog sterker dalende trend van de laatste twee jaar. En over instap- en beheerkosten geen woord.
  • Philippe Deckers

    3 maanden geleden
    Je koopt niets en hoopt dat de volgende meer gaat betalen voor niets. Dat is de realiteit.
  • Davy Napels

    3 maanden geleden
    Paul van de Velde, daarom dat je emotie eruit moet laten en een vast systeem hanteren van kopen en verkopen. Daar zijn tal van manieren en strategiëen voor. Als héél goed gaat is je winst wat lager, maar na een tijdje wordt het onmogelijk om nog verlies te lijden (omdat je er meer uithaalde dan je er ooit in stak). Je slaapt er ook beter van :)