© vtm

Nog een nieuw gezicht in ‘Milo’: Lennart Lemmens wordt collega van Camille

Heusden-Zolder -

Nadat Peter Van Asbroeck dinsdag zijn intrede maakte in Milo, krijgt Camille er woensdag nog een nieuwe collega bij. Voormalig Thuis-gezicht Lennart Lemmens (27) zorgt op Valentijn voor wat romantiek op de werkvloer.

Dinsdag maakten de kijkers van Milo al kennis met Frederiek Sabbe, Milo haar nieuwe baas in een boekhoudkantoor, gespeeld door Peter Van Asbroeck. Al zal de blondine vooral moeten luisteren naar en samenwerken met Jimmy, de office manager. Wanneer die twee elkaar voor het eerst tegenkomen op de werkvloer herkent Jimmy zijn voormalige klasgenote meteen. Maar Milo lijkt even vergeten dat ze samen bedrijfskunde gestudeerd hebben. Desondanks kunnen ze het op kantoor snel goed met elkaar vinden. Er hangt zowaar een romance in de lucht. Totdat Milo erg goed blijkt in haar job en Jimmy zich bedreigd voelt door de nieuwkomer.

© vtm

Lennart Lemmens kruipt in de huid van de vlotte accountant Jimmy. De acteur uit Heusden-Zolder zal voor velen voor altijd Stan uit Thuis zijn, maar staat dezer dagen vooral aan de andere kant van de camera. Eerder deze maand ging zijn kortfilm Please tell me you’re fine nog in première in The Roxy Theatre in Beringen. “Als ik voor de camera sta, mis ik de regisseursstoel en andersom. Het is net die afwisseling die deze job zo boeiend maakt. Wat ik vooral heel graag doe, is verhalen vertellen. Of ik dat nu doe als regisseur of als acteur maakt mij eigenlijk niet uit”, zei Lennart vorige week nog in HBVL.(nco)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer