Auto crasht in ziekenhuis Texas: “Hoorde plots geschreeuw en zag rook uit spoedafdeling komen”

In een ziekenhuis in Austin, in de Amerikaanse staat Texas, is zeker één dode gevallen nadat een auto de afdeling voor eerste hulp van een ziekenhuis ramde. Er vielen ook verschillende gewonden, melden plaatselijke media.

Bron: CBS, CNN

De ravage in het St. David’s North Austin Medical Center is enorm. Op beelden die via sociale media worden gedeeld is te zien dat er een auto door de gevel van het pand is gereden. De auto is na de crash in brand gevlogen, wat voor veel rookontwikkeling zorgde.

Volgens een verslaggever van CBS Austin op X zou het dodelijk slachtoffer de bestuurder van de auto zijn. De politie van Austin meldt op X dat er geen sprake van opzet lijkt te zijn.

(Lees verder onder de post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een ooggetuige vertelt aan CNN dat hij in eerste instantie dacht dat er een explosie geweest was. “Toen hoorde ik geschreeuw en zag ik de rook uit de ingang van de spoedafdeling komen”, aldus de man, die op zijn vrouw zat te wachten die net een operatie ondergaan had.

De patiënten die in de wachtkamer van de spoeddienst zaten zijn overgebracht naar ziekenhuizen in de buurt.

© AP

© AP

© AP

© AP

 (wver)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer