Defense of Ukraine
Volledig scherm
© Defense of Ukraine

KIJK. "Valentijnscadeau voor Poetin": Oekraïne deelt beelden van kleine drone die groot Russisch oorlogsschip "verwoest”

UPDATEOekraïne claimt een groot Russisch oorlogsschip te hebben vernietigd bij de Krim. Het landingsschip ‘Caesar Kunikov’ zou voor de kust van het bezette Foros, in de Zwarte Zee, geraakt zijn door marinedrones. Het Oekraïense leger heeft verschillende video’s van de aanval gedeeld. “Een Russisch schip is een onderzeeër geworden”, reageert het ministerie van Defensie. De Russische autoriteiten hebben de aanval niet bevestigd.

59 reacties

  • wim CLAES

    2 maanden geleden
    Ondanks de 120 miljard steun,verwacht Ukraine nog 61 miljard dollar van de USA. Niet voor wapens, maar voor de betaling van de pensioenen en lonen van hun ambtenaar.zo ver gaat de inmeninging in deze oorlog.luister toch nog maar eens naar het interview van Tucker met Putin. Dan sta je morgen niet voor verrassingen.
  • Ronny Reynaert

    2 maanden geleden
    Als ge uw eigen nog niet mag verdedigen, denk dat veel zullen verschieten als oekraine het niet zou halen, dat is het begin van het einde, vooral voor omliggende landen en daarna de volgende. Daar moet ge toch niet slim voor zijn... vooral voor de verdedigers van de russische inval, gemakkelijk commentaar geven tot ze voor uw deur staan. Kijk naar het verleden... en wees niet stom
  • Leopold Vanhoof

    2 maanden geleden
    Binnen afzienbare tijd is Trump president en kan Amerika wapens leveren aan Rusland. Zaken zijn zaken bij die man en zijn fanatieke volgers.
  • Marianne Van den Lemmer

    2 maanden geleden
    En dat door een land dat geen marine meer heeft! Al meer dan 30% van de ganse militaire vloot van Rusland vernietigd. En ja, ook 1 onderzeeër.
  • Mundone Fernando

    2 maanden geleden
    Straks krijgen zij een regen van drones op hun land want er zal een reactie komen.