© ATV

Band van Keanu Reeves geeft eerste Belgische optreden sinds 20 jaar in Antwerpse Trix

Dogstar, de band van Hollywoodster Keanu Reeves (58), toert na een radiostilte van 23 jaar weer met nieuwe muziek. Op maandag 3 juni houdt de Amerikaanse rockgroep, met de The Matrix-acteur als bekendste lid, halt in de Antwerpse concertzaal Trix. Het concert markeert ook het eerste optreden van de band op Belgische bodem sinds hun wederopstanding.

wvb

Het rocktrio - bestaande uit gitarist en zanger Bret Domrose, drummer Rob Mailhouse en bassist Keanu Reeves – zal tijdens het concert een resem songs brengen uit Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees, het eerste album dat de heren in dik drie decennia op de wereld loslaten.

Dogstar werd in 1991 geboren als een groep vrienden die samenkwam in hun garage en ervan droomde om samen wat muziek te maken. Nu, meer dan dertig jaar later, hebben Domrose, Mailhouse en Reeves opnieuw de tijd genomen om een resem nieuwe songs te maken.

De officiële terugkeer van het rocktrio kwam er in mei 2023 met hun eerste liveoptreden op het BottleRock Napa Valley festival, waar ze een set brachten die zowel bij fans als critici in de smaak viel. In juli 2023 brachten ze hun leadsingle Everything Turns Around uit, meteen ook de kick-of van hun ‘Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees Tour’.

Tickets voor het concert zijn te koop vanaf vrijdag 16 februari om 10 uur via de website van Trix.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV