Grote vechtpartij op trappen van station Kortrijk: 15-tal jongeren op de vuist

De politie onderzoekt een grote vechtpartij aan het station van Kortrijk dinsdagavond. Een vijftiental jongeren kwamen samen op de trappen voor het station om met elkaar op de vuist te gaan. De politie kon er 8 identificeren aan de hand van camerabeelden.

Op sociale media gaat een video rond van een vechtpartij op de trappen van het station van Kortrijk. De vechtpartij ontstond na een woordenwisseling tussen drie jongeren en een grotere groep. De politie heeft 8 jongeren kunnen identificeren aan de hand van camerabeelden. Het gaat om zowel minder- als meerderjarigen die al bekend waren bij de politie. Ze wonen niet in Kortrijk, maar in buurgemeenten.

Volgens vervangend burgemeester Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester) is het niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. "Helaas hebben we vaker overlast aan het station. De politie zal nu extra controleren, niet alleen heel zichtbaar in het blauw, maar ook discreet. We gaan ook versneld werk maken van een nieuw politiekantoor aan het station zelf", reageert Vandenberghe.

Bekijk de video hieronder:

Videospeler inladen...

Meest gelezen