Bakker Ann vindt ring tussen de broccoli: “Eigenaar krijgt er een gratis taart bovenop”

Genk -

Dinsdag deden ze bij Natuurbakkerij Herteleer in Genk een speciale vondst. Tussen de broccoli lag een zilveren ring. “Als de eigenaar zich meldt, krijgt hij of zij er een gratis taart bovenop.”

Elien Vanhaekendover

Natuurbakkerij Herteleer in Genk verkoopt niet alleen brood, maar ook biologische groenten en fruit. Tussen die groenten vond eigenares Ann Vandenwyngaert dinsdag iets speciaal. “Ik was zoals iedere ochtend de groenten en het fruit aan het uitstallen in mijn winkel toen ik opeens iets zag blinken tussen de broccoli. Het bleek een zilveren ring met twee zwarte strepen”, vertelt Ann. “Er staat niets in gegraveerd. Je merkt wel dat het een ring is die veel gedragen is, want hij is verdund.”

© Karel Hemerijckx

“Ik heb meteen naar mijn leveranciers gebeld om te vragen of een van hun werknemers zijn of haar ring verloren is, maar dat is voorlopig niet het geval”, vertelt Ann. “Ik heb een oproep op Facebook geplaatst, maar ook daar heb ik nog geen reactie op gekregen. Nu hoop ik dat de eigenaar misschien in de krant leest dat we zijn of haar ring gevonden hebben.”

© Karel Hemerijckx

Valentijn

“Aangezien het vandaag Valentijn is, zou het heel mooi zijn mochten we de ring kunnen teruggeven aan de eigenaar”, hoopt Ann. “Ik kan me inbeelden dat de ring een emotionele waarde heeft, dus ik doe hem momenteel zelf aan zodat hij zeker niet opnieuw kwijtraakt.”

Is de ring van jou? Dan kan je hem gaan ophalen in Natuurbakkerij Herteleer in Genk. “Als de eigenaar de ring komt ophalen, krijgt hij of zij er een gratis taart bovenop”, zegt Ann. “Ik vertrouw op de eerlijkheid van mijn klanten, aangezien het moeilijk is om te bewijzen van wie de ring is.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer