Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dankzij deze 36 wetenschappelijke vragen ben je straks (weer) stapelverliefd op je valentijn

Valentijnsdag, hét moment om de band met je partner te versterken. De wetenschap kan je daar zelfs een handje bij helpen: dankzij een gerenommeerde studie van hoogleraar psychologie Arthur Aron weten we dat intimiteit tussen twee personen versneld kan worden door hen een specifieke reeks van 36 vragen voor te schotelen. Nu is het aan jou. Ga samen met je valentijn aan de slag met de vragenlijst. Kom zo te weten hoe goed jullie op elkaar afgestemd zijn en laat de vonk (weer) overslaan!

14 reacties

  • Erik Pyl

    2 maanden geleden
    Liefde betekent meer dan elkaar zien, je moet elkaars fouten respecteren, dat is pas liefde, en dat hebben we allemaal.
  • Jean Petermans

    2 maanden geleden
    Gelukkig laat liefde zich niet in vragen vatten.
  • Kurt Van Audenaarde

    2 maanden geleden
    Mijn man en ik waren vroeger ook dol op dergelijke testjes uit de boekskes. Top entertainment, maar dit zegt werkelijk niks over het echte vuur in de relatie. Geef ons maar een bord oesters en we zijn vertrokken!
  • André Vanoutryve

    2 maanden geleden
    Dat zijn vragen waar je eerlijk in uw eigen direct op kunt antwoorden. Als de echte vonk er was/ is,zal dat altijd blijven; ook al wilde/wil je het niet toegeven uit bangheid/koppigheid. Sex kan je niet vergelijken met liefde maar als je het kunt samensmelten zal dat wel toppie zijn…🍀
  • Eveline Van den Hout

    2 jaar geleden
    Dit doet me denken aan psychologische testen om de uitkomst daarna tegen de ondervraagde te gebruiken. Bizar en gevaarlijk. Liefst nooit te beantwoorden want de antwoorden veranderen toch na verloop van tijd.