Miranda van Peer ontvangt haar prijs uit handen van gedeputeerde Ann Schevenels en schepen Gary Peeters van Landen.© Provincie Vlaams-Brabant

Miranda wint elektrische fiets met actie Liever Lokaal

Landen -

De provincie heeft de winnaars van haar actie Liever Lokaal bekend gemaakt. Miranda Van Peer nam zopas haar elektrische fiets in ontvangst bij Delhaize Landen.

Liever Lokaal was de campagne van de provincie Vlaams-Brabant en 26 gemeenten om de lokale handel in de eindejaarsperiode extra te promoten. De klant kon bij elke aankoop bij een van de 780 deelnemende handelaars via een app de unieke QR-code scannen. Hoe meer scans, hoe meer kans op de hoofdprijs. “Deze campagne was een succes”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor Economie. “Er werden niet minder dan 9.400 scans geregistreerd en ook nog 650 deelnames via het formulier. We hopen dat de mensen ook na deze campagne lokaal blijven kopen.”

“We waren blij dat we ons wagonnetje van de eindejaarsactie aan het initiatief van de provincie mochten hangen”, zegt schepen van Handel Gary Peeters (CD&V). “In Landen deden 30 handelszaken mee en werd de QR-code 2.495 keer gescand. Naast de provinciale hoofdprijs verlootte de handelaarsvereniging Landen Leeft ook 51 winnaars die elk een Landense cadeaubon mochten ontvangen. En we zijn natuurlijk heel blij dat de hoofdprijs, de elektrische fiets, werd gewonnen door een Landenaar.” (VDT)

Aangeboden door onze partners