© EPA-EFE

Fans geschokt door transformatie gezicht Megan Fox: “Wat is er gebeurd?”

Fans van Megan Fox zijn bezorgd na een foto die op Instagram verscheen van de Super Bowl afterparty. Daar is te zien dat het gezicht van Fox “extreem getransformeerd” is. Er kwam een hele storm aan reacties onder de foto.

Taylor Swift en Travis Kelce liepen op de Super Bowl een ander beroemd koppel tegen het lijf: Megan Fox en Machine Gun Kelly. De koppels besloten om een foto te nemen samen, die gisteren op de Instagrampagina van MTV verscheen. Daar had het publiek vooral veel aandacht voor Megan Fox.

In de reacties zijn dingen te lezen als “Wat is er met Megan gebeurd?”, “Ik moest de reacties lezen om te achterhalen dat het Megan Fox was” en “Ze heeft zichzelf geruïneerd”. Er wordt zelfs een vergelijking gemaakt met Kim Kardashian.

Er gingen al eerder geruchten rond dat de Transformers-actrice wel het een en ander had laten veranderen aan haar gezicht. Zo zou ze onder andere haar oogleden, neus en kaken al hebben aangepakt. Verder kreeg ze ook lipfillers ingespoten en liet ze haar huid laseren, dit allemaal voor een prijskaartje van ongeveer 45.000 euro. (rovn)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer