Herbert Flack, Francesca Vanthielen en Lucas Van den Eynde vieren twintig jaar ‘Aspe’
Volledig scherm
PREMIUM
Herbert Flack, Francesca Vanthielen en Lucas Van den Eynde vieren twintig jaar ‘Aspe’ © Kristof Ghyselinck

“Ik had soms om half negen al een dubbele Duvel op”: Herbert Flack en co keren terug op de buis met ‘Aspe’

TVTwintig jaar geleden zond VTM de allereerste aflevering van ‘Aspe’ uit. Een feestelijk jubileum dat niet onopgemerkt voorbij gaat: vanaf morgen is de iconische reeks terug te zien op VTM3. Hét moment dus om er nog een Duveltje op te drinken met Herbert Flack (74), Francesca Vanthielen (51) en Lucas Van den Eynde (64). Een gesprek over Duvels in de ochtend, een mogelijke doorstart en die keer dat Lucas’ vrouw op bevallen stond. “Twee snelheidsboetes gekregen op weg naar huis.”

  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. KIJK. “Er mag iets meer pit inzitten”: boer Bert weet al na één date of een vrouw bij hem past of niet
    tv

    KIJK. “Er mag iets meer pit inzitten”: boer Bert weet al na één date of een vrouw bij hem past of niet

    Vlasser Bert (28), die in de vorige aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ werd geïntroduceerd, mag opnieuw op date. Zijn eerste afspraakje met Isaline was niet meteen een succes, maar misschien valt Celine wel in de smaak. Bert is wel een believer van liefde op het eerste gezicht, en dus moet de vonk voor hem meteen overslaan. De boot waarin hij Céline mee op date neemt, heet ‘Sjansaar’. Zou het een metafoor kunnen zijn voor Bert vandaag?
  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”
    PREMIUM
    TV

    Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”

    “Vroeger kocht ik in de supermarkt wat ik wilde, nu klop ik aan bij de sociale kruidenier. Daar word je nederig van.” Als alleenstaande mama kent Sabrina Van Steenbergen de schaduwkant van het leven. Ooit baatte ze een succesvolle crèche uit, maar een zware burn-out zoog haar mentaal - én financieel - helemaal leeg. Hoe Sabrina haar leven nu op de rails houdt, toont ze in ‘Don’t Worry Be Happy’. “Toen ik invalide werd verklaard, voelde het alsof mijn leven voorbij was.”