Photo News / VTM
Volledig scherm
© Photo News / VTM
Maccabi Haifa MHF
1
EINDE
0
KAA Gent GNT
  • 65' Goal Frantzdy Pierrot

“Ik hoop dat de kelk nu leeg is”: van kwaad naar erger voor AA Gent, dat nu ook verliest van Maccabi Haifa

MATCHVERSLAGDe vrije val blijft duren. Nu verloor AA Gent ook in de Conference League van Maccabi Haifa nadat het de tegengoal véél te makkelijk weggaf. De zoveelste mentale opdoffer.

27 reacties

  • Sven Celeyn

    3 maanden geleden
    Tissoudali speelt twee topwedstrijden voor Gent per seizoen telkens tegen Club Brugge.
  • Frank Van den Abbeele

    3 maanden geleden
    samengevat : veel inzet, weinig kwaliteit bij dit Gent.En Tisdoudali: wat een dramitisch slechte wedstrijd. Buiten een pasje links en rechts mislukte zowat alles.dat hij niet werd gewisseld is veel betekenend
  • John De Pauw

    3 maanden geleden
    De Jupiler league is nu eenmaal een doorverkoopleague. Kwaliteit is zeker geen constante en uiteindelijk is enkel financieel overeind blijven belangrijk. Enkele minder kleine teams en de andere teams proberen te overleven. Harde realiteit ,maar zo klaar als een klontje wat België betreft.
  • Evan De Jongh

    3 maanden geleden
    Ik snap dat supporters boos zijn dat hun beste spelers verkocht zijn maar wat ben je met uw beste spelers als ze niet meer gemotiveerd zijn. Die Orban wou al lang weg en dacht dat hij bij de top in Europa behoorde. Cuypers zat ook al met transfer in zijn hoofd, wat ben je met zo een spelers. Ofwel zijn ze niet gemotiveerd, of komen ze niet meer opdagen of zijn ze plots "geblesseerd". Misschien is niveau nu wat minder maar beter elf spelers die er willen voor gaan dan halve ploeg op wandel.
  • dave hosten

    3 maanden geleden
    Als je zelfs tegen dergelijke wereldploeg niet kan winnen HVH, zelfs met huidige kern, dan ben je zelf niet goed bezig...niet alleen fout bestuur of spelers, maar ook je eigen onkunde en als je dat eindelijk eens durft inzien en toegeven, kan je misschien eruit leren. Altijd maar schuld ergens anders zoeken, je zou er als speler en supporter moe van worden.