Man (29) neergestoken bij vechtpartij tussen buurtbewoners, 22-jarige verdachte opgepakt

Op de Drakenhoflaan in Deurne is een man (29) vrijdagochtend levensgevaarlijk gewond geraakt bij een vechtpartij. Hij liep meerdere steekwonden op. Een verdachte (22), een kennis van het slachtoffer, werd gearresteerd.

sare

De hulpdiensten werden rond 7 uur opgeroepen voor een vechtpartij in de Drakenhoflaan in Deurne. Twee buurtbewoners zouden het daar om nog onduidelijk reden met elkaar aan de stok gekregen hebben. De mannen zijn kennissen van elkaar.

Bij de vechtpartij liep een van de twee buurtbewoners verschillende steekwonden op, hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Ondertussen is duidelijk dat de 29-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakte, hij zou veel bloed verloren zijn. “De familie van het slachtoffer, en enkele omstaanders, kregen slachtofferzorg aangeboden”, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de politiezone Antwerpen.

De politie kon ter plaatse een 22-jarige verdachte arresteren, zijn betrokkenheid zal verder onderzocht worden. Het labo van de gerechtelijke politie kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Verder onderzoek zal ook moeten uitwijzen wat voor wapen gebruikt werd en wat het motief of de aanleiding voor de feiten was.

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen