De stad Maaseik wil lokale ondernemers meer betrekken bij overheidsopdrachten.© MMD

LOKALE ONDERNEMERS

Maaseik wil lokale ondernemers meer betrekken bij overheidsopdrachten

MAASEIK -

Maaseik lanceert een initiatief om in de toekomst lokale ondernemers de kans te geven zich te registreren als potentiële leveranciers of dienstverleners bij overheidsopdrachten.

“Doel van dit programma is om de plaatselijke welvaart te verhogen door lokale ondernemers te stimuleren deel te nemen aan overheidsopdrachten van ons lokaal bestuur Maaseik”, aldus bevoegd schepen Ann-Sofie Custers (Open VLD). “Door de mogelijkheid te bieden om zich te registreren als potentiële leveranciers of dienstverleners, willen we als stad de banden tussen de gemeente en lokale bedrijven versterken en de lokale economie stimuleren. Bij het uitvoeren van een marktonderzoek en het voorbereiden van overheidsopdrachten, zal onze aankoopdienst streven naar het identificeren van potentiële kandidaten onder geregistreerde lokale ondernemers. Als er dan een match is tussen de activiteiten van een onderneming en de opdracht, is de kans groter dat het bedrijf wordt uitgenodigd om een offerte in te dienen. Met het digitaliseren van onze processen proberen we een efficiënter en transparant beleid te waarborgen.”

Via het registratieformulier www.maaseik.be/ondernemersloket worden ondernemers aangemoedigd om zich te registreren als leverancier of dienstverlener.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer