© EPA-EFE

Opsteker voor Liverpool in de titelstrijd: Mo Salah hervat de trainingen

Liverpool-coach Jürgen Klopp heeft vrijdag op zijn persconferentie, een dag voor de verplaatsing naar Brentford, bekendgemaakt dat Mo Salah de trainingen heeft hervat.

Bron: BELGA

“Mo is weer aan het trainen en komt zo automatisch opnieuw in aanmerking voor een wedstrijdselectie”, legde Klopp uit. De Duitser preciseerde niet of Salah zaterdag voor de competitiewedstrijd bij Brentford (om 13u30 Belgische tijd) al beschikbaar is.

De aanvaller blesseerde zich vorige maand in het tweede groepsduel van Egypte op de Afrika Cup in Ivoorkust aan de hamstrings. Hij liep in het duel tegen Ghana een scheur op. Zijn inactiviteit werd op drie à vier weken geschat.

Zijn wederoptreden is een opsteker voor Liverpool in de titelstrijd. De Reds staan na 24 speeldagen op kop in de Premier League, met 54 punten. Eerste achtervolger Manchester City telt twee punten minder, maar heeft ook nog een wedstrijd te goed. Arsenal heeft als derde ook 52 punten.

Klopp maakte vrijdag nog bekend dat hij in de komende wedstrijden, en waarschijnlijk ook in de League Cup-finale tegen Chelsea op 25 februari, niet kan rekenen op Trent Alexander-Arnold. De rechtsachter is opnieuw geblesseerd aan de knie.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer