© REUTERS

Halfbroer Snoop Dogg overleden

Bing Worthington, de halfbroer van rapper Snoop Dogg, is overleden. Hij werd 44 jaar.

De 52-jarige rapper kondigde het nieuws afgelopen vrijdag zelf aan op sociale media. In een emotionele boodschap en aan de hand van enkele foto’s nam hij afscheid van Bing Worthington, zijn halfbroer.

Zo schreef hij bij een foto van hun tweeën: “tot we elkaar opnieuw ontmoeten” of “zeg gedag aan oma”, allemaal vergezeld van een reeks emoticons.

De twee waren niet alleen broers, ook op professioneel vlak werkten ze vaak samen. Zo was Worthington de tourmanager van Snoop Dogg en de executive producer van het platenlabel Dogg Records. Ook schreef hij mee aan enkele nummers van zijn wereldbekende broer en maakte hij deel uit van de band ‘Lifestyle’.

LEES OOK:

In een interview met Vice zei Worthington ooit dat hij dankbaar was voor de kansen die hij kreeg maar dat hij zijn succes vooral te danken had aan hard werken: “Ik heb het niet gekregen van Snoop, ik heb er hard voor gewerkt om te staan waar ik nu sta.”

De 44-jarige Worthington overleed volgens de Orange County Sheriff’s Department in Californië afgelopen donderdag. De precieze doodsoorzaak wordt nog onderzocht. Eerder deze maand kreeg de familie ook al slecht nieuws te verwerken over Cori Broadus, de 24-jarige dochter van Snoop Dogg. Zij werd getroffen door een beroerte en mocht ondertussen het ziekenhuis verlaten.

 (lla)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer