Arthur Vermeeren viel in de 72ste minuut in voor Atlético Madrid.
Volledig scherm
Arthur Vermeeren viel in de 72ste minuut in voor Atlético Madrid. © Photo News
Atlético Madrid ATM
5
EINDE
0
UD Las Palmas LPA
  • 15' 20' Goal Marcos Llorente
  • 47' 62' Goal Ángel Correa
  • 87' Goal Memphis Depay

Atlético walst over Las Palmas, Vermeeren sprokkelt twintig minuten

Komende dinsdag neemt Atlético het in de Champions League op tegen Inter Milaan, maar in de competitie ontving het eerst nog Las Palmas. Een hapje, zo bleek. Arthur Vermeeren en Axel Witsel kregen beiden speelminuten van Diego Simeone.

20 reacties

  • AUGUSTIN GHIJSELS

    2 maanden geleden
    Als hij een carrière maakt als zijn ploeggenoot Axel, mag hij van een geslaagde carrière spreken.Die speelt als 16 jaar op het hoogste niveau.Dat mogen we ook niet vergeten.
  • Jeroen Vangeel

    2 maanden geleden
    belachelijk die negatieve commentaren. die kerel is nog kei jong en wordt al opgepikt door een grote ploeg. hij zal er wel komen en dan kunnen alle negatievelingen hier weer voor hem gaan applaudisseren wanneer hij voor de rd speelt. veel succes Arthuur in je carrière
  • Carol Vander Cruyssen

    2 maanden geleden
    Goede invalbeurt van Tuur, al was het maar 20 minuten en was de match al gespeeld. Aanspeelbaar, veel duels gewonnen, legde met enkele kruispasses risico in zijn spel, het lukte wel niet altijd, maar hij stak zich niet weg. Hij was ook niet bang om een overtredingske te maken en kreeg zelfs applaus voor een knappe defensieve actie in de eigen zestienmeter. Zal hem deugd doen. Blijven werken,Tuur!
  • danny vermeire

    2 maanden geleden
    Atlético is een ploeg met spelers die geen wereld allures en capsones kennen en juist daarom zal hij daar slagen. Beetje een vergelijking met een Union in België. geen dikke nekken en werken voor elkaar.
  • Yves Elst

    2 maanden geleden
    goede invalbeurt en weer 20' gespeeld in een team waaronder vele van jullie dachten dat hij nooit ging spelen. goed bezig noemen ze dat ...