Van zo'n megaboete zal zelfs Donald Trump enkele nachten wakker liggen. Mogelijk moet hij één van zijn vastgoedpareltjes - zoals Mar-a-Lago in Florida (links) of Trump Tower in New York (rechts) verkopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Van zo'n megaboete zal zelfs Donald Trump enkele nachten wakker liggen. Mogelijk moet hij één van zijn vastgoedpareltjes - zoals Mar-a-Lago in Florida (links) of Trump Tower in New York (rechts) verkopen. © REUTERS / NurPhoto via Getty Images

Zit Trump in geldnood door monsterboete van 329 miljoen euro? “Ik word alleen maar gestraft omdat ik het perfecte zakenimperium heb opgebouwd”

Donald Trump (77) zal dit weekend wellicht door zijn weelderige haardos krabben. Nu de voormalige president van de VS tot een monsterboete van 329 miljoen euro is veroordeeld, rijst de vraag of zelfs hij dat wel kan betalen. Steeds meer Amerikaanse media melden dat hij mogelijk één van zijn bekende vastgoedparels zal moeten verkopen. Hoe groot zijn de financiële troebelen van Trump écht? Komt zijn verkiezingskas in gevaar?

70 reacties

  • Wouter De Saedeleer

    2 maanden geleden
    Ongelooflijk, die gast…
  • Rudi Adriaensen

    2 maanden geleden
    Nee , NY zit nu dik in de problemen , alle vrachtwagen transport is gestopt door dit proces , dat ze het nu maar uitzoeken en alles blijft maar escaleren en anders uitdraaien dan men ooit had gedacht
  • Jan Reunes

    2 maanden geleden
    Dit was toch de man die zei , er zitten fouten in het systeem en ik maak daar gebruik van!
  • guido Bervoets

    2 maanden geleden
    Peilingen zijn één zaak, verkiezingen een hele andere. Sinds 2016 hebben de Republikeinen alleen maar nederlagen geleden bij zowel de senaat- en congresverkiezingen als bij de presidentsverkiezingen. En na alles wat er sindsdien allemaal gebeurd is kan ik mij niet inbeelden dat hun populariteit zou gegroeid zijn.En zeker niet na het uitstekend economisch parcours dat Biden en de Democraten hebben afgelegd.
  • Eric Merny

    2 maanden geleden
    Trump ziet alleen zichzelf graag. En daarmee is alles gezegd.