Marijke Pinoy
Volledig scherm
Marijke Pinoy © Kristof Ghyselinck

Actrice Marijke Pinoy breekt been tijdens voorstelling, publiek denkt dat het bij de act hoort

showbizzDoor een val van het podium brak ze haar been, maar het aanwezige publiek dacht dat Marijke Pinoy (65) gewoon heel goed acteerde. De actrice, die optrad in een theater in Parijs, herstelt nu van de breuk.

  1. PORTRET. Ze verkocht de Lotto Arena in amper twee minuten uit: wie is de beloftevolle superster Tate McRae?
    PREMIUM
    MUZIEK

    PORTRET. Ze verkocht de Lotto Arena in amper twee minuten uit: wie is de beloftevol­le superster Tate McRae?

    Tate McWie? Behalve bij Gen Z’ers, doet de naam Tate McRae (20) niet meteen een belletje rinkelen. Maar haar vele hits heb je ongetwijfeld wel al gehoord op de radio. De Canadese treedt dinsdagavond in ons land op - in een op twee minuten uitverkochte Lotto Arena. Daar zal McRae laten zien waarom ze op gelijke voet wordt gezet met popgodinnen (én boezemvriendinnen) Billie Eilish en Olivia Rodrigo. “Ik heb stilaan genoeg van 30-jarige mannen die mij zeggen hoe ik mijn carrière moet aanpakken.”
  2. Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastilte terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”
    Play
    Showbits

    Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastil­te terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”

    In 2003 deed een piepjonge Hadise (38) auditie tijdens ‘Idool’ voor Nina De Man (48), 21 jaar later delen ze de jurytafel. “Ik was al geruime tijd aan het onderhandelen met tv-zenders, maar dit klopte gewoon”, vertelt Hadise. Met 14,7 miljoen volgers behoort ze tegenwoordig tot de grootste sterren van Turkije. “Mijn deelname aan het Songfestival heeft me naar daar geleid, maar ik kom hier nog veel. En graag”, vult ze aan. Nina leidt ondertussen een leven buiten de schijnwerpers. Wat precies? En hoe deze reünie aanvoelt voor de dames? Dat kom je te weten in een nieuwe Showbits.