Regio15
Volledig scherm
© Regio15

Zes agenten gewond na rellen in Den Haag, dertien mensen aangehouden

UPDATEBij grootschalige rellen in de Nederlandse stad Den Haag zijn zeker zes agenten gewond geraakt. De politie zegt dertien aanhoudingen te hebben verricht. Urenlang trokken relschoppers door de straten, waarbij politieauto’s, personenauto’s en een touringcar in brand zijn gestoken. De politie zette uiteindelijk traangas in om de relschoppers te stoppen.

7 reacties

  • Jan Vansand

    2 maanden geleden
    En aan wie ligt dat? Aan de politiek!
  • Patrick Leyssen

    2 maanden geleden
    In alle Westerse landen hetzelfde liedje. Deze herrieschoppers hebben teveel tijd, zet ze verplicht in het leger, zet ze aan de gang, dan zijn ze 's avonds moe en niet de energie om zulke dingen te doen. Onze gevangenissen zijn te klein, er wordt niet meer gestraft. Deze mensen worden opgepakt en de volgende dag lopen die terug vrij rond. Dit kan toch niet meer....
  • Eduardo Van hoyweghen

    2 maanden geleden
    En maar verwonderd zijn dat rechts in opmars is. Als in Nederland een regering komt rond de as Jesse Klaver -Timmermans -Jessen dan is dat niet waar de burger om gevraagd heeft. Zeer herkenbaar voor ons Belgen is het niet?
  • Ben Detrez

    2 maanden geleden
    Dat ze hun regeringsproblemen in eigen land gaan uitvechten.
  • Terry Geerts

    2 maanden geleden
    Beste mensen, denk toch eens goed na over dit artikel. Wat zijn de oorzaken, wat zijn de gevolgen en wat is de eventuele oplossing om dit in de toekomst te vermijden.