© atv

22-jarige verdachte van steekpartij in Deurne aangehouden voor poging doodslag

Deurne -

De onderzoeksrechter heeft de 22-jarige Maksym K. aangehouden op verdenking van poging doodslag na de vechtpartij op de Drakenhoflaan in Deurne. De verdachte zou zijn 29-jarige huisgenoot vrijdagochtend meerdere steekwonden hebben toegebracht.

sare, nelo

De feiten gebeurden vrijdagochtend in hun appartement op de Drakenhoflaan in Deurne. Getuigen zagen hoe een man uit het gebouw strompelde en op straat neerzeeg. Hij liep meerdere steekwonden op in de hals en borst. Voorbijrijdende fietsers belden onmiddellijk de hulpdiensten op.

LEES OOK. Vechtpartij tussen vrienden in Deurne: Roman (29) neergestoken, 22-jarige M. opgepakt

Het 29-jarig slachtoffer Roman Z., een bewoner van het gebouw, werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is intussen stabiel. De politie arresteerde vrijdagochtend ook meteen een verdachte, de 22-jarige Maksym K. Hij zou al geruime tijd samenwonen met het slachtoffer.

Waarom de twee het vrijdagochtend met elkaar aan de stok zouden hebben gekregen is voorlopig niet duidelijk. Maksym K. is inmiddels voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besliste de verdachte aan te houden op verdenking van poging doodslag.

De onderzoeksrechter heeft de 22-jarige Maksym K. aangehouden op verdenking van poging doodslag.© rr, BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen