Evenepoel.
Volledig scherm
Evenepoel. © Photo News

Evenepoel wint derde keer Ronde van de Algarve, maar moet zege in slotrit aan Martínez laten

Remco Evenepoel heeft z’n eindzege in de Ronde van de Algarve veiliggesteld. Al moest hij de overwinning in de slotrit alweer aan Daniel Felipe Martínez laten. Evenepoel ging op de slotmeters van de pittige Alto de Malhão, maar werd geremonteerd. Wout van Aert animeerde de etappe en reed zelfs een poosje virtueel in de gele leiderstrui.

34 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 maanden geleden
    Remco maakt almaar progressie en kan net als Hinault en Contador lang staan op de pedalen wat onontbeerlijk is wil je bergop ontsnappen dus naast een Vuelta ligt ook de Tour samen met MATHIEU voor het grijpen.....trainen veel samen..
  • Joeri Hermans

    2 maanden geleden
    REV is een goede tijdrijder maar geen rasechte klimmer. Met een tijdrit win je geen grote ronde tussen de toppers ( Roglic, Vingegaard, Pogi). Een ronde van een week ligt wel binnen zijn bereik.
  • Lore Janssen

    2 maanden geleden
    Remco is 24 en er is zeker nog werk aan zijn timing op dergelijke finishes. Maar hij en Wout hebben een geweldige ronde gereden. Bora en SQS hebben elk een halve ploeg moeten opsouperen om de koplopers terug te halen. WVA eindigt zelfs nog op plaats 7 in de eindstand (in de buurt van ene Pidcock de we een hele week niet gezien hebben).
  • Fons Heylen

    2 maanden geleden
    Mooie koers gezien .
  • adri zuiderwijk

    2 maanden geleden
    Remco is pas 23 en het ontbreekt hem nog wat aan sprint ervaring bergop, meesprinten voor de boni's maakt hem almaar sterker.