rv / Google Maps
Volledig scherm
© rv / Google Maps

Vier Belgische soldaten in verdenking gesteld van slagen en verwondingen na vechtpartij in Noorwegen

UPDATEDe Noorse politie heeft afgelopen nacht vier Belgische militairen gearresteerd na een vechtpartij in Åndalsnes, een stad in het zuidwesten van Noorwegen. Dat meldt de Noorse krant ‘Dagbladet’. De soldaten waren in het land om mee te trainen in winterse omstandigheden. De vechtpartij, waarbij 20 tot 30 mensen betrokken waren, vond plaats nabij een lokale bar. De militairen worden in verdenking gesteld van slagen en verwondingen.

87 reacties

  • Marc Laeremans

    2 maanden geleden
    Men is onschuldig zolang de schuld niet is bewezen.
  • vince michiels

    2 maanden geleden
    We zouden beter trots zijn op onze militairen! Dat zijn jonge gasten en die vechten wel eens, so what! De politiek zou zich beter bezighouden met de problemen in Brussel, Antwerpen, Den Haag enz... In plaats van deze faits divers!! Steun aan de militairen en steun aan de politie!
  • Monique Bosmans

    2 maanden geleden
    Aan al deze dwaze reacties die de militairen goedpraten die zouden beter ook het Noorse verhaal bij NRK , Noorse tv bekijken . Deze militairen gaan zich op café bevatten in Noorwegen voelen zich de macho en lappen de Noorse wetgeving aan hun laars . Dit gedrag wordt in Noorwegen niet getolereerd zoals in men hier kan doen . Er zijn ook noren opgepakt en naargelang de beelden zullen de uitspraken vallen . Indien zij de aanleiding zijn moeten ze gestart worden zoals iedereen .
  • Torfs Michael

    2 maanden geleden
    Zijn tegen een overmacht samen gebleven. Hebben mekaar niet in de steek gelaten. Misschien hun embleem is bekijken. Zou heel droevig zijn moesten deze jongens ontslagen worden.
  • Martine Vandersickel

    2 maanden geleden
    Boertig gedrag in het buitenland! Als je naar het leger wil gaan, dan weet je dat het geen spelletje is, dus niet jouw frustraties op anderen afkloppen.