© Reuters

Welke monsterboete? Trump lanceert eigen gouden sneakers: “Dit is het echte werk”

De Amerikaanse oud-president Donald Trump lanceert een eigen sneakerlijn. Dat maakte hij zaterdag bekend tijdens het Sneakercon evenement in Philadelphia. De lancering komt een dag nadat hij en zijn bedrijven een flinke boete opgelegd krijgen van bijna 355 miljoen dollar, zo schrijft de Amerikaanse nieuwssite CNN.

Bron: De Telegraaf

De schoen genaamd ’Never Surrender-High-Tops’ zijn glanzend goud met een Amerikaanse vlag op de achterkant. De schoenen worden op een nieuwe website aangeboden voor 399 Amerikaanse dollar. De site biedt ook een nieuwe parfum aan voor 99 dollar genaamd ’Victory47’. Trump stelt zich opnieuw verkiesbaar voor de presidentsverkiezingen in het najaar van 2024. Mocht hij herkozen worden, dan wordt hij de 47e president van de Verenigde Staten, zo schrijft nieuwssite AP.

(Lees verder onder de X)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Veel rumoer

Trumps aanwezigheid zorgde voor veel ophef tijdens het evenement. Het moment dat Trump het podium opkwam was er boegeroep te horen van zijn tegenstanders. Tegelijkertijd lieten ook supporters van Trump van zich horen door ’USA!’ te roepen. De commotie maakte het moeilijk voor Trump om zijn speech af te maken. Waar hij op reageerde met: „Er is veel emotie in deze zaal.”

De schoen is volgens Trump een project waar hij al ruim dertien jaar aan werkt. Hij is zelf overtuigd dat de schoen een enorm succes wordt. De sneaker is volgens de site ’geen politieke zet en heeft niets te maken met de politieke campagne van Trump’.

© Getty Images

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer