Photo News / VTM
Volledig scherm
© Photo News / VTM
Cercle Brugge CER
1
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • 60' Goal Alan Minda
  • Ferran Jutglà Goal 81'

Wereldgoal Minda en rood Thiago in intense Brugse derby, Deila weer streng voor arbitrage: “Veel dingen die ik niet begrijp”

Een zenuwachtige stadsderby tussen Cercle en Club kende zondagmiddag geen winnaar. Na 104 intense minuten, een prachtige goal van Minda en de gelijkmaker van Jutglà deelden de Brugse ploegen de punten. De eerder deze week verkochte Thiago pakte rood in de slotfase. Achteraf was Club-coach Ronny Deila opnieuw streng voor de arbitrage.

81 reacties

  • nico baelde

    2 maanden geleden
    Deila krijgt club echt niet aan het voetballen. Met deze ploeg moet je altijd meedoen voor de prijzen en mag de kloof met Union nooit zo groot zijn. Begrijp absoluut niet dat Deila Thiago niet wisselde na de ingetrokken rode kaart. Iedereen wist dat Lardot voor het minste opnieuw geel zou geven uitgenomen Deila. Deila heeft op geen enkel moment dit jaar club aan het voetballen gekregen, had veel meer van hem verwacht.
  • Marc Peeters

    2 maanden geleden
    Veel gele kaarten tegen dan vraag ik me af waarom Jansen zo weinig kaarten krijgt stampt elke match spelers in ziekenboeg
  • Ferdinand Drees

    2 maanden geleden
    Correcte uitslag, elleboogman Tiago had rechtstreeks rood verdiend maar laten we niet mekkeren, is voorbehouden aan Van Aken, scheidsrechter en VAR voor het overige ok. 13 min. is zeker niet overdreven.
  • Patrick Braekeveldt

    2 maanden geleden
    Club strafschop onthouden ,VanderBruggen schopt Jugla gewoon onderuit !
  • Geert Van Laecke

    2 maanden geleden
    Godgeklaagd dat sommigen klagen over de 13 minuten "overspelen". Vooraleer je allerlei complottheorieën uit, zou je beter even goed gekeken hebben. Door twee langdurige VAR-interventies lag het spel ook lang stil. Dan had je het geweten en geen onzin verkocht.