© Ward Bosmans

46-jarige man overleden bij arbeidsongeval in Mechelen

Mechelen/Keerbergen -

Bij koerierbedrijf Top Speed in De Regenboog (industriepark Mechelen Zuid) is zondag omstreeks 12.30 uur een dodelijk arbeidsongeval gebeurd. De 46-jarige koerier Steven van Nimwegen uit Keerbergen is daarbij overleden.

Ward Bosmans, Hélène Baccaert en Theo Derkinderen

“Het betreft een arbeidsongeval bij het koeriersbedrijf Top Speed, in Regenboog in Mechelen”, zegt Dirk Van de Sande van politiezone Rivierenland. “Bij het laden en lossen van een vrachtwagen is een 46-jarige koerier onder een transpallet terechtgekomen. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar er kon geen hulp meer baten.”

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn voorlopig nog onduidelijk. “Het onderzoek is momenteel lopende. Het labo is ter plaatse gekomen en ook de overheidsdienst Welzijn op het Werk is aanwezig.”

David Roeis, managing director bij Top-Speed is aangeslagen door het nieuws. “Het is een zeer tragisch overlijden. We vinden het allemaal zeer erg, het nieuws slaagt in als een bom en dat is nog zacht uitgedrukt. We leven enorm mee met de familie.” (hb, wabo, tdk)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen