Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Elke week hetzelfde liedje: hoe Club voor match van laatste kans staat na eindeloos gemors met punten

Wat als… Club Brugge zich dit seizoen wél zou belonen? Nu het blijft morsen met de punten - intussen 23 stuks in totaal - lijkt de titel stilaan buiten bereik. Of hoe het bij blauw-zwart, dat zondag echt wel voor een do or die-match staat tegen Anderlecht, dweilen is met de kraan open. Waar knelt het schoentje? “Het is elke week hetzelfde liedje.”

18 reacties

  • Eric Bex

    2 maanden geleden
    @ Peter Den Sadeleir: Club heeft het grootste budget en intrinsiek de beste spelerskern net zoals RSCA tot voor een decennium. Dan worden automatisch andere, hoge verwachtingen gecreëerd. Een voetbalseizoen zonder titel is al gauw een verloren seizoen. Desondanks moet je inderdaad respect hebben voor iedere tegenstander.
  • Patrick Braekeveldt

    2 maanden geleden
    Club heeft nood aan een paar types Mac Allister en Burgess om er zoals Union met de grove borstel door te gaan .
  • Peter De Sadeleir

    2 maanden geleden
    Waarom gaan ze er bij club Brugge altijd vanuit dat ze hadden moeten winnen?,zowel supporters als spelers denken ze dat andere ploegen niet willen winnen misschien?,Er is steeds die grote arrogantie bij Brugge tegenover andere clubs.
  • Jan Daems

    2 maanden geleden
    Club is de kampioen van de wisselvalligheid maar dat is geen nieuw gegeven, dat is al jaren zo. En ondanks al die coaches die om de haverklap werden aangeworven en afgedankt is er geen verbetering merkbaar. Zou het dan misschien toch aan de spelers kunnen liggen? 't Zal toch geen waar zijn zeker.
  • Kristof Van ossel

    2 maanden geleden
    @roger versavel, denkt u echt dat FCB elke verplaatsing in de PO's gaat winnen? (Union,RSCA,Antwerp,..) Als RSCA de PO's begint met 6 punten voor, dan geven ze de tweede plaats niet meer weg, en binnen twee weken nog een verplaatsing voor jullie naar Genk en die hebben ook hun punten nodig.