© BELGA

Red Lion Victor Wegnez ruilt Racing voor Waterloo Ducks: “Grote aanwinst voor ons team”

Victor Wegnez (28) gaat vanaf volgend seizoen aan de slag bij Waterloo Ducks. De Red Lion ondertekende er een contract tot 2027. Dat heeft de hockeyclub maandag bekendgemaakt op Instagram.

Jens Heylen
Bron: BELGA

Een week geleden kondigde Wegnez aan dat hij na zes jaar Racing verlaat op het einde van het seizoen. “Zijn ervaring en bedrevenheid maken hem een grote aanwinst voor ons team”, meldt Waterloo Ducks. “Zijn aanwezigheid op het terrein belooft ons spelniveau naar ongekende hoogten te tillen.”

De middenvelder, die zich met de Red Lions in Tokio tot olympisch kampioen kroonde, trad eerder aan voor Daring (2014-17) en Dragons (2017-18). Met Racing kroonde Wegnez zich in 2022 tot Belgisch kampioen, de eerste landstitel voor de club sinds 1941. Vorig seizoen eindigde de Ukkelse club op de derde plaats in de Euro Hockey League, de meest prestigieuze clubcompetitie. 

Racing staat momenteel op de zevende plaats in de ION Hockey League, de WatDucks zijn vierde. De laatste negen speeldagen van de reguliere competitie vinden plaats tussen 3 maart en 28 april. De play-offs en playdowns gaan begin mei van start.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer