Raquel Welch, hier op de foto tijdens de opnames van de film 'One Million Years B.C.' (1966).
Volledig scherm
Raquel Welch, hier op de foto tijdens de opnames van de film 'One Million Years B.C.' (1966). © Photo News

Honderden bezittingen van actrice Raquel Welch geveild

Honderden kostuums, accessoires en andere bezittingen van actrice Raquel Welch worden ruim een jaar na haar dood geveild. De veiling is op 12 april bij veilinghuis Julien’s Auctions in Los Angeles en online.

  1. Antwerps Sint-Jansplein volledig volgestroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Antwerps Sint-Jans­plein volledig volge­stroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Onder een stralende lentezon zakten 10.000 mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Het evenement bereikte hierdoor zijn maximale capaciteit en de toegang wordt tijdelijk afgesloten. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt de organisatie. “Er is dringend nood aan meer aan positiviteit”, stelt ook Portland-zanger Jente Pironet.
    Antwerpen
  2. IN BEELD. Van snorharen tot een kandelaar: dit zijn de meest memorabele Met Gala-looks door de jaren heen
    CELEBRITIES

    IN BEELD. Van snorharen tot een kandelaar: dit zijn de meest memorabele Met Ga­la-looks door de jaren heen

    Het is bijna zover: op maandag 6 mei vindt hét mode-evenement van het jaar plaats. Op het Met Gala in New York poseren de grootste sterren jaarlijks in extravagante outfits op de trappen van het Metropolitan Museum of Art. Het thema dit jaar luidt ‘The Garden of Time’. Maar voor de talrijke celebrities opnieuw alles uit de kast halen, blikken we terug op enkele memorabele looks door de geschiedenis heen.