Josh leeft een maand lang in vijfsterrenhotel, en dat blijkt goedkoper te zijn dan thuis wonen

Manchester -

Een jonge Engelse marketeer leeft momenteel voor een maand in een vijfsterrenresort in Turkije. Dat klinkt als een duur grapje, maar in werkelijkheid is het goedkoper dan een maand in zijn thuisstad Manchester te wonen.

rovn

Josh Kerr kwam een tijdje geleden een video tegen van een Amerikaanse man die berekende dat het goedkoper was om in een all-in vijfsterrenhotel te leven dan een appartement te huren. Josh besloot om zelf de proef op de som te nemen en op de bookingwebsite On The Beach te zoeken naar zo’n hotel. Tot zijn verbazing was het goedkoopste hotel slechts 938 pond (ongeveer 1.100 euro).

“Ik betaal 950 pond voor mijn huur, rekeningen en belastingen”, zegt Josh op zijn Tiktok-account. “Hier krijg je ontbijt, lunch, avondeten, drinken en snacks voor 937,10 pond. Wat doen we hier in Engeland?” Een week later kreeg hij een bericht van de bookingwebsite On The Beach, waar ze de video gezien hadden.

@joshkerr0 HOW IS THIS POSSIBLE!? Yet again I ask myself why am I still in England? Its literally cheaper to live in a 5 star resort than it is to live in Manchester… #fyp ♬ original sound - Josh Kerr

“Jammer genoeg is het hotel dat ik liet zien in de vorige video niet open tot maart”, zegt Josh op Tiktok. “Gelukkig voor mij is er nog een ander vijfsterrenresort, en dat is waar ik zal verblijven.”

Het verblijf kost alles samen 944,10 pond, wat nog steeds ruim 5 pond goedkoper is dan al zijn kosten om in Manchester te wonen. “Alles wat On The Beach wil doen, is dat ik een maand lang een eerlijk verslag maak van wat het echt is om in een vijfsterrenresort te leven.”

Beter leven voor minder geld

Josh zal vanop afstand werken in Turkije, waardoor hij nog steeds inkomsten heeft en dus goedkoper zal leven dan in Engeland. Ondertussen postte hij al enkele video’s in het hotel. Zo laat hij zien dat er een winkel met echte Rolexen in het hotel is en dat het weer een pak beter is dan in Manchester. Josh ligt op het strand, onder een blauwe hemel bij 21 graden. In Manchester is er momenteel wind en regen bij temperaturen tussen de 7 en 12 graden. De keuze was snel gemaakt.

“Toen we zijn Tiktok zagen over hoe goedkoop het is om een maand lang in een vijfsterrenhotel te leven, wisten we dat we hem moesten uitdagen om het te doen”, zegt Zoe Harris, chief customer officer bij On The Beach aan Metro. “Het is een briljant idee voor iedereen die op afstand kan werken. Pak je koffers, zet je appartement of huis een maand lang op een verhuursite om je hypotheek of huur af te dekken en leef in plaats daarvan een maand in de zon, en je hebt nog steeds geld gespaard.”

Hoe Josh het ervan afbrengt tijdens zijn verblijf in het resort, is elke dag te volgen op zijn Tiktok-account. Al valt het nog af te wachten of hij zijn buik niet vol krijgt van alle onbeperkte buffetten.

@joshkerr0 The next 28 days with @On the Beach are going to be crazy 😂 Make sure you follow to see what I’m getting up to living in a 5 star all inclusive resort for the next MONTH 👀 #ad ♬ original sound - Josh Kerr
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER