Hoe slaag je erin om te koken voor minder dan 3 euro per persoon? HLN-chef Sandra Bekkari en auteur Jennifer ter Heide delen 5 simpele tips die voor iedereen werken én 6 exclusieve recepten.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe slaag je erin om te koken voor minder dan 3 euro per persoon? HLN-chef Sandra Bekkari en auteur Jennifer ter Heide delen 5 simpele tips die voor iedereen werken én 6 exclusieve recepten. © Photo News Simon Mouton / Kosmos Uitgevers

Koken voor minder dan 3 euro per maaltijd? 2 chefs delen 5 tips voor élke portemonnee om makkelijk te besparen: “Zo lukt het iedereen”

Gezonde en verse voeding heeft de reputatie duur te zijn. Toch kan je ook gezond en lekker koken voor weinig geld. HLN-chef Sandra Bekkari en kookboekenauteur Jennifer ter Heide delen in vijf simpele tips hoe je kan koken voor minder dan drie euro per maaltijd. Ze geven ook zes exclusieve recepten om meteen mee aan de slag te gaan: “Dure superfoods zijn echt niet nodig.”