Photo News / Bart Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / Bart Leye

COLUMN. Reken niet op Charles Michel om Poetin te stoppen, mevrouw Navalny. Vertrouw op Roger Housen, kolonel buiten dienst

Columnist Jan Segers over het rouwbeklag van Charles Michel aan Joelia Navalnaya: “Zou ze beseffen, mevrouw Navalny, dat ze de daar de hand drukte van een man die zes jaar geleden na zijn bezoek aan Moskou nog zei: ‘President Poetin heeft zin voor humor. Meer zelfs, zijn humor is heel compatibel met de mijne’?”

6 reacties

  • Francine Vanheste

    2 maanden geleden
    Met handjes schudden alleen bereik je geen resultaten.
  • Henri Eerens

    2 maanden geleden
    Toen Poetin zei dat het Westen binnen de korst mogelijke tijd de steun aan Ukraine zou opgeven, waren alle politici verontwaardigd. Ondertussen weten we dat dictators beter te samen houden. Zijt voorzichtig voor de westerse beloften.
  • Patrick Cloesen

    2 maanden geleden
    Ik reken op geen enkele politieker, niet op Belgisch niveau en zeker niet die in het Europees parlement zitten. Ze doen maar een ding : hun eigen belangen en dat doet Poetin ook.
  • LUC VAN DEN ABBEELE

    2 maanden geleden
    Dat is een feit : op Charles Michel moeten we niet rekenen. Was die trouwens al niet weg? Is hij toch terug? Maar waarom met kernwapens dreigen om een lapje grond met Russisch gezinden dat de Donbas is. De islamitische Kosovaren kregen toch ook hun eigen lap grond en Servië moest inbinden. Met steun van de NAVO zelfs. Maar misschien zat Erdogan daar voor iets tussen?
  • Kris Ghijselinck

    2 maanden geleden
    Zoals steeds, schitterend geschreven!