Moederdag in mineur: tientallen cadeaus niet op tijd geleverd

© rr

Heel wat klanten zijn woedend op de Nederlandse webshop ‘Mijn Naam Ketting’, een winkel waar je gepersonaliseerde halskettingen kan bestellen. Want hoewel het bedrijf heeft beloofd om alle bestellingen tijdig voor Moederdag af te leveren, kwam daar bij veel klanten letterlijk niets van in huis. Het bedrijf zelf is onbereikbaar.

jdb

“Bestelling een maand geleden gedaan! Nog steeds niks ontvangen.”

“Had ik maar eerst de reacties hier gelezen en dán pas besteld ... “

“Uw bestelling is er gegarandeerd voor Moederdag? Nog steeds niets binnen!”

“Op de door mij bestelde Moederdag-armband met infinity-tekens was de naam van mijn zus verkeerd gegraveerd...Patricia met een s... Helaas heb ik na 2 keer mailen nog steeds geen antwoord...”

De ervaringen van de klanten, onder wie heel wat Vlamingen, op de Facebook-pagina van de webshop ‘Mijn Naam Ketting’ liegen er niet om. Tientallen getuigenissen over hoe beloofde bestellingen niet tijdig zijn afgeleverd. Wie de voorbije dagen de moed had om contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf, zit nog steeds te wachten op een antwoord.

“Is alles ok bij jullie? Ik probeer jullie al dagen te bereiken in verband met mijn bestelling die ik waarschijnlijk voor Moederdag niet meer ga ontvangen”, klinkt het onder meer bij klant Kurt Peeters.

Volgens het bedrijf hebben de vertragingen te maken met een "overdaad aan bestellingen". "Het is veel drukker dan ooit, de e-mails van de klanten worden daardoor ook later beantwoord. Maar we doen er alles aan om hen te helpen", liet het bedrijf schriftelijk weten aan Nieuwsblad.be

Oplichting

Wie zich het slachtoffer voelt van oplichting, of oneerlijk behandeld voelt, kan daarvoor een klacht indienen bij het Meldpunt van de Belgische overheid. Enkele specialisten zullen daar uw klacht bekijken en indien nodig een dossier openen.

Specialisten waarschuwen overigens voor webstores die als paddenstoelen uit de grond schieten en vaak heel verfijnde verkoopstechnieken gebruiken. Hier kan u nog eens lezen voor welke vallen u alvast moet opletten tijdens online aankopen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen