Welke jonge chefs van morgen moeten we in het oog houden? Driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes tippen 13 namen, samen met trendwatcher Saskia Neirinckx. Links: Dean Masschelein in restaurant Nast in Izegem / rechts: eten van Cobra in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Welke jonge chefs van morgen moeten we in het oog houden? Driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes tippen 13 namen, samen met trendwatcher Saskia Neirinckx. Links: Dean Masschelein in restaurant Nast in Izegem / rechts: eten van Cobra in Antwerpen. © SocialJPO / Annelin Marien / Tessa Kraan

13 beloftevolle eetadressen: “Hier eet je klassiekers zoals steak tartaar van een chef die leerde koken bij Sergio Herman en Piet Huysentruyt”

Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.”