Links: Patrick Lefevere.
Rechts: Julian Alaphilippe met Marion Rousse.
Volledig scherm
Links: Patrick Lefevere. Rechts: Julian Alaphilippe met Marion Rousse. © Photo News

Lefevere nuanceert scherpe uitspraken die clan-Alaphilippe tegen de borst stootten: “Klinkt zonder context zwaarder dan uitgesproken”

Het zit serieus scheef tussen Patrick Lefevere en de clan-Julian Alaphilippe. De CEO van Soudal Quick-Step deed in Humo een paar scherpe uitspraken over zijn falende kopman en die zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij Marion Rousse, de partner van Alaphilippe. Lefevere probeerde zijn woorden ondertussen beter te kaderen, maar het kwaad lijkt geschied.

61 reacties

  • wim rooyakkers

    2 maanden geleden
    levefre zegt waar het opstaat,maar moet ook tegen het weerwoord kunnen, baasjes van de oude stempel hebben het daar moeilijk mee.
  • Dirk Brouns

    2 maanden geleden
    Sorry maar als wielrenner is je privé bezigheid wel degelijk van invloed. Je kan niet drinken en feesten in wielrennen zonder niveau in te boeten. Je moet minimaal 25u trainen gewoon om op niveau te blijven. Drinken en uitgaan doen je training teniet. Daarbij is na week stilliggen bv je aerobe vermogen teruglopen met 3-5% waar je weken over doet om dat terug te krijgen. Dus privé is hier wel degelijk van tel anders moet je andere job zoeken
  • Peter Werbrouck

    2 maanden geleden
    Dit zijn dingen om binnenskamer te bespreken. Dit mag toch niet in de media besproken worden. Lefevere is in dit geval geen goeie manager/teamleider.
  • Nico De Jaeck

    2 maanden geleden
    Loon naar werken, maar zijn werken is de laatste jaren niet om voor naar huis te roepen. Waarheid kwetst.
  • Wilfried DE HERT

    2 maanden geleden
    Een werkgever heeft niets maar dan ook niets met de partner van een werkgever te maken hoe riant het loon van zijn werknemer ook is en hoeft dit al zeker niet in de media te brengen.