Een los afvoerrooster zorgt opnieuw voor een rode vlag op de derde testdag op het Bahrain International Circuit Sakhir.
Volledig scherm
Een los afvoerrooster zorgt opnieuw voor een rode vlag op de derde testdag op het Bahrain International Circuit Sakhir. © F1 / ANP

LIVEBLOG FORMULE 1. Stilaan een aanfluiting: los putdeksel wéér spelbreker, Mercedes denkt er het zijne van

In Bahrein staat de laatste testdag in de Formule 1 op het programma. Al is een los putdeksel weer de spelbreker. Volg het allemaal via onderstaande liveblog.

7 reacties

  • glenn wouters

    2 maanden geleden
    Verbeke Carina, nu klagen alleen Mercedes, Hamilton, en de fans van Lewis.
  • David Lievens

    2 maanden geleden
    In Spanje gebeurde zo'n zaken niet... Als je naar landen gaat voor het grote geld, krijg je keer op keer dit soort gezever... Losse putdeksels is nog maar een recent iets en het is niet dat er geen putdeksels zijn op het parcours van Monaco. Het is puur amateurisme, maar ze betalen er rijkelijk voor natuurlijk.
  • johan fransaert

    2 maanden geleden
    het zijn testritten dus je moet er niet al teveel conclusies uit trekken.
  • richard lenssens

    2 maanden geleden
    Verstappen de snelste gister tot Noris vier tienden sneller was ,oei zou je denken einde-lijk eentje die Verstappen gaat kunnen aanvallen tot Verstappen even terug in bolide stapte en zomaar even een rondje draaide van 1.2 seconden sneller,weg was de tijd van Noris.Vrees dat RD nog sneller gaat zijn dit jaar.(Alles te volgen op SKY Sport van 08.00 tot 17.00 uur vandaag en morgen nog)
  • Verbeke Carina

    2 maanden geleden
    Het wordt dus alweer een saai seizoen..... Destijds toen Hamilton jaar na jaar kampioen werd, werd er steen en been geklaagd . Nu horen we niks meer...