© Dick Demey

Elien van ‘Boer zkt vrouw’ verwacht eerste kindje

Heugelijk nieuws opnieuw uit de ‘Boer zkt vrouw’-stal. Na Kim en Eli verwacht ook nu ook ex-deelnemer Elien Ceustermans haar eerste kindje, met haar partner Lorenz.

“Baby Janssen, augustus 2024.” Dat is hoe Elien en Lorenz de komst van hun eerste kindje aankondigen op sociale media. Heel toepasselijk vergezeld van een foto van een echo en kleine laarsje in de stro.

LEES OOK. Kim en Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’ verwelkomen zoontje Nil

Het koppel leerde elkaar kennen in Boer zkt vrouw. Elien heeft een melkveebedrijf en deed mee als een van de deelnemende boeren. Ze kon rekenen op heel veel geïnteresseerde mannen. Ook al was het een editie waarbij de vrijgezelle boeren anoniem werden voorgesteld. “Ik zoek vooral een maatje. Iemand die begrijpt wat het boerenleven betekent”, vertelde ze toen in een interview met deze krant. “Ik heb al vriendjes gehad die het snapten, maar me niet volledig steunden. Dat heb ik echt wel nodig. Een toeverlaat.”

Die vond ze uiteindelijk in Lorenz Janssen. “Bij de eerste ontmoeting viel hij echt niet op”, zei ze. “Pas toen ze nog met twaalf mannen overbleven, sprong hij eruit. Hij durfde wat meer. Dat triggerde mij.” (eadp)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER