Natalia op de vingers getikt door VTM voor "harde woorden" op set van "Astrid en Natalia: back to reality"

Zangeres en VTM-gezicht Natalia Druyts is door VTM op het matje geroepen voor enkele harde woorden die gevallen zijn tussen haar en de productieploeg van het programma "Astrid en Natalia: back to reality". Ondertussen werd in een gesprek alles uitgeklaard. "Er is wel eens geroepen, maar Natalia wil alleen maar het beste voor het programma én voor haar kinderen die ook aanwezig waren op de set", klinkt het bij het management van de zangeres.  

Natalia en Astrid Coppens leefden één maand lang met een minimumloon, dat ze verdienen met verschillende part-time interimjobs. Hun kinderen wonen de helft van de tijd bij hen in.  Dat is het programma "Astrid en Natalia: back to reality" in een notendop.  

Het programma lokte al heel wat reacties uit, maar nu blijkt dat ook de opnames niet altijd even vlot verliepen. Het leven met een minimumloon én de zorg van twee kindjes bracht achter de schermen heel wat stress met zich mee. "Daardoor zijn er harde woorden gevallen tussen Natalia en de productieploeg", legt VTM uit in een schriftelijke reactie.  

Ook Frank Delang, de manager van Natalia, erkent dat er een woordenwisseling was. "Natalia is altijd heel professioneel", begint hij. "Zo'n set met 4 kinderen – 2 van Natalia zelf en 2 van Astrid – waar iedereen constant binnen en buiten loopt, dat is niet ideaal. Er zijn inderdaad discussies geweest en er is wel eens geroepen, maar ook niet meer dan dat."  

Natalia Druyts en Astrid Coppens in de eerste aflevering van "Astrid en Natalia: Back to reality"
VTM

In gesprek alles uitgeklaard

"Een dergelijke manier van werken is niet oké, in geen enkele situatie", zegt VTM daarover. Daarom organiseerde VTM samen met de productieploeg en Natalia een gesprek om het uit te klaren en ervoor te zorgen dat het zich niet zou herhalen.  

"In die gesprekken is alles uitgeklaard. De samenwerking verloopt opnieuw goed", kan VTM daarover kwijt. "Natalia zegt altijd waar het op staat en ze wilde gewoon dat alles professioneel verliep. Zeker bij een delicaat programma als dit. Maar het gesprek is perfect verlopen", zegt ook het management van de zangeres.

Meest gelezen