HLN Fotomontage / Bart Leye / VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN Fotomontage / Bart Leye / VTM

COLUMN. Wie is marginaal? Natasja die de eindjes amper aan elkaar krijgt geknoopt? Of het wicht en lichtgewicht Astrid Coppens?

Wie is er marginaal? Columnist Jan Segers vraagt het zich af: “De alleenstaande Natasja die de eindjes amper aan elkaar krijgt geknoopt? Of Astrid Coppens die zich chromed out pussywagon-gewijs vergeefs in andermans armeluizenleven probeert in te leven? Ik neig naar optie twee.”

10 reacties

  • Anna Melis

    2 maanden geleden
    De kwaliteit van tv programmàs laat te wensen over. John DeMol achterna . Geen reality tv maar tv marginal . Begrijpelijk dat er veel word gekeken naar netflix .
  • Simone Cornelis

    2 maanden geleden
    hoe meer reacties hoe meer reclame
  • Marc Spandel

    2 maanden geleden
    Eigenlijk ligt het niet aan de dames, maar aan hun 'bazen' die hun dit soort opdracht laten uitvoeren uit geldgewin. Hun 'bazen' verdienen veel geld aan goedkope show waar dom gemaakte kijkers uren naar kunnen kijken omdat het over 'miserie' gaat. Spijtig dat de échte miserie nooit getoond wordt, want daar 'verdienen' de 'acteurs' niets aan.
  • Rudi Quintens

    2 maanden geleden
    RESPECT voor mensen die zich met keihard werken een pad hebben gebaand in deze wereld. Dat geeft hun niet het recht om anderen te bully-en, uit te schelden of aan te brullen.
  • Ellie Dubois

    2 maanden geleden
    De media staat bol van " het schande programma" waar Astrid en Natalia een niveau lager vertoeven. Dat men kritisch mag zijn wat er zoal op de Vlaamse televisie voorgeschoteld wordt, is het armoe troef wat de commentaren betreft naar beide hoofdrolspelers in dit " sociaal project". Beide vrouwen hebben hard gevochten en gewerkt, de manier waarop ze met de grond gelijk gemaakt worden is bikkelhard.Hoe deze samenleving met mensen omgaat, arm of rijk, is erbarmelijk.